Last minute Reservatie

Zaalverhuur bij Café Bota voor uw evenementen in Brussel

Inrichting van de zaal van Café Bota

Café Bota biedt zijn zaal dicht bij de Europese Wijk in Brussel te huur aan. Ons jonge, dynamische team staat in voor de organisatie van privé-evenementen (huwelijk, verjaardag, clubs) of professionele evenementen (vergadering, conferentie, cocktail). En dat gebeurt van a tot z: maaltijd, decoratie, fotografen, dj, niets wordt aan het toeval overgelaten.

We komen tussen op uw aanbeveling en houden daarbij strikt rekening met uw budget. Onze ruimte kan allerhande festiviteiten aan en wordt ingericht op basis van de gelegenheid.

Zaal te huur in de Brusselse BotaniqueDe Botanique is een unieke plek in zijn genre in het hart van de Brusselse hoofdstad in de gemeente Sint-Joost-ten-Node. Deze cultuurtempel net naast de beroemde Kruidtuin kan 30 tot 850 mensen aan. Hij bestaat uit verscheidene zalen met elk een eigen karakter, charme en potentieel. Naast het restaurant Café Bota en het bijhorende terras zijn er ook drie concertzalen (de Rotonde, de Orangerie en de Witloof Bar), de serres en het Atelier. Voor het huren van deze zalen kunt u rechtstreeks terecht bij de Botanique op volgend adres Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Wij organiseren uw event met plezier.

Zaal te huur met traiteurdienst

Samen met de zalenverhuur stelt Café Bota een typisch Italiaanse traiteurdienst voor. Onze kok stelt u een brede culinaire gerechtenwaaier voor om uw feest tot een succes te maken. Hij selecteert zelf producten van topkwaliteit bij de beste Italiaanse leveranciers in het Brussels Gewest. Hij bereidt Italiaanse gerechten op maat, aangepast aan uw evenement en opgediend door ons gemotiveerde en goed geoliede team.

Reserveer een van onze receptiezalen

De Mezzanine en het restaurant van Café Bota

De mezzanine van het restaurant heeft 50 tot 80 zitplaatsen en het lagere deel van het restaurant voegt daar nog 50 tot 60 zitplaatsen aan toe. De gekoppelde huur van beide ruimten is perfect mogelijk. U heeft dan 200 m² ter beschikking voor een walking dinner (rechtstaande formule) tot 300 mensen. Voor elk type avond is een maximale capaciteit tot 450 mensen mogelijk op deze 200 m².

Terras en serres met zicht op de Kruidtuin

Terrasse du Café Bota à louer

Het terras heeft een zone van 120 m² die, uiteraard als het droog is, 60 zitplaatsen heeft en 100 tot 200 staande mensen aankan. De serres van 200 m² geven rechtstreeks uit op de tuin en kunnen 150 tot 250 mensen aan. Zin om Café Bota te reserveren voor de organisatie van uw evenement? Er zijn verscheidene data beschikbaar. Neem gerust contact met ons op via e-mail Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..


Huur van het Atelier of een van de drie concertzalen

Verhuur van zaal Orangerie in de Botanique

De Rotonde is een prachtige ronde zaal met een koepel en een oppervlakte van 14 meter diameter. Er kunnen 600 tot 700 mensen binnen. Ze is meestal voorbehouden voor de organisatie van concerten en is vooral bekend omdat ze onder meer Franz Ferdinand, Hooverphonic of Yaël Naïm op het podium bracht. De Orangerie is een polyvalente en performante zaal van 350 m² met 358 zitplaatsen en 700 staanplaatsen. Er kunnen concerten, theaterstukken, dansvoorstellingen of filmvertoningen georganiseerd worden. Op deze mythische plek traden Oasis, Moby, Prince en Arctic Monkeys al op.Verhuur van zaal Witloof in de Botanique

De Witloof Bar is een ruimte van 180 m² in een gewelfde kelder die 100 zitplaatsen en 200 staanplaatsen aankan. Ten slotte is het Atelier de laatste ruimte beschikbaar in de Botanique. Deze is 50 m² groot en biedt 54 zitplaatsen op banken.

Visit Us

236 Rue Royale
1210 Saint-Josse-Ten-Noode

Café Bota

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
+32 2 226 12 28

Hours

Keuken Op werkdagen geopend van 12.00 uur tot 14.00 uur en van 18.30 uur tot 21.00 uur tijdens concerten.